Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους προσεκτικά πριν κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας και να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας https://eponymon.com/ , συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

To https://eponymon.com/ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω Διαδικτύου  που εδρεύει στην Σητεία Κρήτης Β. Κορνάρου 60. με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) 051894826  Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε αυτά τα στοιχεία για να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε ερώτηση, πληροφορία και σχόλιο. E-mail: eponymon1@gmail.com  Τηλέφωνο: 2843026032

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://eponymon.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια  ως προς την ποιότητα, την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του. Παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας.

H εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτύου της, παρόλο που δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των διακομιστών (servers) θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

ΤΙΜΕΣ

Όλα τα προϊόντα μας αναφέρονται με τον νόμιμο ΦΠΑ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε αλλαγές στον ιστότοπό μας, τις πολιτικές, τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων και των όρων πώλησης ανά πάσα στιγμή. Η παραγγελία σας υπόκειται στους όρους πώλησης που ισχύουν κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας. Εάν κάποια διάταξη των παρόντων όρων πώλησης είναι αναποτελεσματική, άκυρη ή για οποιονδήποτε λόγο μη εκτελεστή, τότε αυτή η διάταξη θεωρείται αποσπάσιμη και δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκλεκτικότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

To ηλεκτρονικό κατάστημα https://eponymon.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. To ηλεκτρονικό κατάστημα του https://eponymon.com δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/συνδρομητών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Η τήρηση του απορρήτου Συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται έχουν ως σκοπό τη μέτρηση του αριθμού επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών .

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από κάθε χρήστη χρησιμοποιούνται μόνο προκειμένου να διασφαλίζεται άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με την εταιρία, να εκτελούνται ορθά οι παραγγελίες (εξόφληση και παράδοση), να εξακριβώνεται η ταυτότητα του χρήστη που πραγματοποιεί συναλλαγές.

Προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες μέσω κάρτας, απαιτείται συλλογή προσωπικών στοιχείων του χρήστη. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο ενδέχεται να ζητηθεί για να πιστοποιήσει και να δηλώσει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο, διαβιβάζεται και ελέγχεται μόνο από τις Τράπεζες που συνεργαζόμαστε. Σε καμία περίπτωση τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται χωρίς την πρότερη συναίνεση του χρήστη και εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις που διασφαλίζουν ότι δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του Κωδικού Ασφαλείας θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ

Καμία σύμβαση μεταξύ μας δεν συνάπτεται πριν αποδεχτούμε την παραγγελία σας. Εάν η παραγγελία σας δεν γίνει δεκτή και έχει γίνει ήδη χρέωση, θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα τυχόν χρεωμένα ποσά.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Ως επισκέπτης μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά σχόλια, παρατηρήσεις, ερωτήσεις, ή να ζητήσετε άλλες πληροφορίες εφ 'όσον το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος δεν είναι παράνομο, άσεμνο, υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό, δεν περιέχει κακόβουλο λογισμικό, διαφήμιση, μαζική αλληλογραφία ή οποιαδήποτε μορφή «spam». Δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να υποδύεστε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε ή να επεξεργαστούμε τέτοιου είδους ηλεκτρονικό περιεχόμενο.