Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε για την αγορά προϊόντων κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
  • Αντικαταβολή 
  • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα 

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή μεταφορά με e-banking. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση.

Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι:

ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας.

Η παραγγελία θα σας έρθει με τη συνεργαζόμενη εταιρία Courier. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: 

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει:

Εθνική:
Αρ. Λογαριασμού IBAN: GR1201104660000046600436300

Alpha Bank:
Αρ. Λογαριασμού IBAN:

Πειραιώς :
Αρ. Λογαριασμού IBAN: 

Δικαιούχοι : Μπαγορδάκη Ελευθερία

 2. Αντικαταβολή 

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό (είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω i-bank POS) στην courier εταιρεία που σας παραδίδει την παραγγελία. (Γενική Ταχυδρομική) Το κόστος αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες. Σημειώστε πως όταν κάνετε παραγγελία με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα προηγηθεί από μας τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο που μας δώσατε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία καθώς και τα στοιχεία σας.

Επίσης προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, παρακαλούμε στην παραγγελία σας χρησιμοποιήστε μια ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) όπως και έναν διαθέσιμο σωστό αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

3. Πιστωτική κάρτα 

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα με πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω e- banking.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί  πρωτόκολλο ασφαλείας SSL για όλες σας τις συναλλαγές σας με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης, με Visa - Mastercard & American Express