Επιστροφές-Αλλαγές

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται πάντα πριν την αποστολή για τυχόν ελαττώματα. Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. 

Προϋποθέσεις επιστροφής :

  1. Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του, πλήρες και χωρίς φθορές, μπορεί να γίνει αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος.
  2. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.
  3. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
  4. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
  5. Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή, και το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.
  6. Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από την εξυπηρέτηση πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν. Επικοινωνήστε στο τηλ. 28430 26032 ή με e-mail στη διεύθυνση eponymon1@gmail.com αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.

Σημείωση: Τα προϊόντα στην κατηγορία των προσφορών από -50% και άνω δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται. Εξαίρεση  υπάρχει μόνο σε περίπτωση λάθους αποστολής του προϊόντος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Παρακαλούμε αποστέλλετε το δέμα με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ στη διεύθυνση:
Κατάστημα BOUTIQUE EPONYMON
Οδός Β. Κορνάρου 60, Σητεία Κρήτης Τ.Κ. 72300
Tηλ. 28430 26032