Επιστροφές/ Αλλαγές

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται πάντα πριν την αποστολή για τυχόν ελαττώματα. Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. 

Προϋποθέσεις επιστροφής :

  1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
  2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
  3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
  4. και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  5. Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Αλλαγή προϊόντος 

ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής 

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email eponymon1@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 28430 26032 και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Χρεώσεις Αλλαγής προϊόντος 

Η πολιτική των δωρεάν επιστροφών ισχύει μόνο για την πρώτη επιστροφή όπου η χρέωση θα είναι δική μας, ενώ η νέα αποστολή επιβαρύνεται με έξοδα 5€.

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.